Stačí 2000 víček od flašek a dostanete Fallout 4

Autor: Alžběta Trojanová

Jak jistě dobře víte, ve Fallout sérii je platí víčky od lahví – jeden z fanoušků měl tak nápad a poslal do Bethesdy na 2000 zátek s žádostí, zda je to dostatečná cena za Fallout 4. Překvapivě to Bethesda vzala s humorem a skutečně čtvrtý díl legendárního post-apo RPG fanouškovi přislíbila.

Stačí 2000 víček od flašek a dostanete Fallout 4

Uživatel skrývající se pod přezdívkou GatorMacheteJr zkusil odvážný plán. Poté, co si zahrál poprvé Fallout 3, začal sbírat víčka od piva. Jak se ukázalo, během sedmi a půl let na škole dokázal vypít celkem solidní množství, a tak se jeho sbírka přibližovala zhruba 2 240 víčkům (5 kilo váhy).

Když Bethesda konečně oznámila čtvrté pokračování, rozhodl se svojí bendu celoživotních úspor poslat do Bethesdy s průvodním dopisem, kde vysvětlil, že si není úplně jist převodem amerického dolaru na víčka a že doufá, že tohle bude stačit pro předobjednávku. A protože byl první (a nejspíš i poslední) Bethesda mu kopii čtvrtého dílu skutečně slíbila.

Jen tak mimochodem zajímalo nás, kolik by zhruba stálo poštovné do Spojených států, kdybychom podobný balík posílali z Česka – a vyšlo to na 1200 Kč – tak to si asi rovnou koupíme hru!