Perfektní cosplay podle filmu Na hraně zítřka vznikl ze záchodových součástek

Autor: Alžběta Trojanová

Stačí mít jen trochu představivosti a můžete si něco podobného vytvořit sami… pokud vám nevadí na něčem strávit 300 hodin!

Perfektní cosplay podle filmu Na hraně zítřka vznikl ze záchodových součástek

Film Na hraně zítřka je skvělý a měli byste ho vidět, i když v něm hraje ten bláznivý scientolog. To jen na začátek. Teď ale k tomu hlavnímu. Ve filmu hrdinové nosí speciální exoskelety, které jim pomáhají v boji s nepřátelskými mimozemšťany. Peter Kokis se rozhodl vytvořit svojí vlastní verzi ještě před premiérou filmu – jenom z traileru.

Edge of Tomorrow

Pro výrobu se rozhodl navštívit obchod s domácími potřebami. Exoskelet je tak vytvořený z věcí jako jsou například pasti na myši, minutka na vajíčka, 6 držáků na toaletní papír, otvírák na lahve, kráječe na vajíčka, instalatérské potřeby, víčka od limonád, trubky, poklice a spousty dalšího.  Jak se sám přiznal, rád používá předměty, které jsou spojené se záchodem. Ne, že by měl nějaký zásadní fetiš, ale prostě vypadají dobře mechanicky.

Edge of Tomorrow

Celková výroba pak zabrala na 300 hodin! Solidní práce! Mrkněte do naší galerie a pro další ukázky práce Petera Kokise se podívejte na jeho web.