Nintendo Wii způsobilo požár

Autor: Alžběta Trojanová

Už jsme slyšeli o případech, kdy požár způsobila baterka od mobilu nebo zkrat v elektrickém vedení, ale že by se sama konzole jen tak od sebe vzňala, to je novinka. Přesto právě to se údajně stalo jednomu nešťastníkovi z Colorada.

Nintendo Wii způsobilo požár

Trevor Pellegrin (jaká škoda, že ne Peregrin!) byl na schůzce, když mu zavolali sousedé, že jeho karavan hoří. Požár naštěstí nebyl velký a zničil pouze televizi, nějaké oblečení a strop obytného vozu. Vyšetřovatelé Treverovi sdělili, že jsou si na 99 % jisti, že za tím stojí Nintendo Wii, které se samo od sebe vzňalo.  Údajně nešlo o zkrat, ale co přesně se tedy vlastně stalo - to je otázka.

f80e2d3d5fa7d5b541f1c38b9d454c812d12726b.jpg__620x350_q85_crop_upscale

Popravdě trochu se nám zdá celý případ trochu pochybný. Nic proti Treverovi – nakonec ne každý Trevor, co žije v karavanu, musí být psychopatický parchant ve stylu GTA V- přesto nám to celé trochu smrdí pojistným podvodem. Nic neláká víc, než vysoudit od Nintenda nějaké to pěkné odškodné. Ale kdo ví.  Každopádně pokud máte doma Nintendo Wii, přeci jen si pro jistotu dávejte pozor. Jeden nikdy neví.