Deset nejvirálnějších videí roku 2015

Autor: Zuzana Cinková

Co má společného prezident Obama, Liam Neeson a Justin Bieber? Popravdě nic. Ale videa, ve kterých tyto osoby účinkují, se zařadila mezi nejvirálnější letošního roku.

Deset nejvirálnějších videí roku 2015

Viralita videí se počítá dle jejich dosahu mezi uživateli, takže pokud jste některé z níže uvedených sdíleli či jen viděli, tak jste i vy přispěli svým dílem do žebříčku. Nad některými v předních pozicích sice i my kroutíme hlavou, ale statistiky nelžou, takže zde je výběr deseti nejvirálnějších videí letošního roku. A upozorňujeme, že dvě vás rozpláčou, neřekneme vám které, protože vás chceme vidět plakat!

 10. Malé slečny tančí na písničku Watch Me (Whip/Nae Nae) od interpreta Silentó a rozhodně válí.

 9. Liam Neeson se rozvášnil u hry Clash of Clans v reklamě ze Superbowlu.

 8. Roman Atwood zaválel se svým prankem, kdy svoji ženu doslova zahrnul tisíci plastovými míčky. Jak to vzala ona a co na to jeho děti? 

 7. V rámci kreativní kampaně Love Has No Labels tvůrci poukázali na fakt, že v zásadě jsme na tom všichni stejně. Romantickou a idealistickou představu o tom, že láska nezná hranic, můžete vidět na následujícím videu s podkresem Macklemore & Ryan Lewis.

 6. Will Ferrell, Kevin Hart, a Jimmy Fallon si dali bitvu v tzv. lip sync, což je napodobování zpěvu bez hlasu. Neptejte se nás proč je to tak virální, sami to nechápeme.

 5. Justin Bieber v žebříčku rozhodně nemohl chybět. Tentokrát si dává karaoke svého vlastního songu v autě s Jamesem Cordenem. A nejen to.

 4. Co se stane, když se týpek obleče do obrovského balónu, napustí jej vodou a pak jej praskne ve zpomaleném záběru? To vám ukáže toto video.

3. V show Britain's Got Talent zazpíval Calum Scott a všem vyrazil dech. Podívejte se, že je opravdu skvělý.

 2. Naprosto osobité podání songu Shake It Off od policisty při řízení auta z palubní kamery. A pak, že jsou prý policajti suchaři.

 1. Barack Obama čte v show Jimmyho Kimmela tweety od lidí, kteří mu zrovna nefandí. Podívejte se na jeho reakce.