5 + 1 herní novinka pro Nintendo Switch v roce 2023

Autor: Inzerce

Kdo by neznal kultovky jako Super Mario Bros, Donkey Kong nebo The Legend of Zelda? Nintendo si na svých originálních hrách vybudovalo silnou fanouškovskou základnu. Nebojí se však ani modernějších titulů, které uvádí jako na běžícím páse. Přinášíme výběr novinek roku 2023, které by na vašem Nintendu Switch rozhodně neměly chybět.

5 + 1 herní novinka pro Nintendo Switch v roce 2023

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Na Nintendo Switch v květnu 2023 dorazilo pokračování legendární série The Legend of Zelda. Tears of the Kingdom přímo navazuje na předchozí díl Breath of the Wild (2017). V otevřeném světě sledujeme příběh Linka a Zeldy, kteří se vydávají na další dobrodružství v království Hyrule. Hra od kritiků sklidila velmi dobré hodnocení, což potvrzují četné nominace a výhry v mezinárodních vývojářských soutěžích.

Mortal Kombat 1

Oblíbenou bojovou klasiku v remasterované edici si na Nintendo Switch zahrajete v druhé polovině září. Mortal Kombat 1 představí známé tváře, jako je Kitana nebo Scorpion, a nabídne jim různé skiny – například Johnny Cage se připodobní Jeanu-Claudovi Van Dammovi.

Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1

MGS je další z řady kultovních titulů, jehož se platforma Nintendo Switch v říjnu 2023 dočká. Kolekce obsahuje původní hry a začátek celé série, které prošly jen minimálními úpravami. Jako bonus dostanou fanoušci knihu scénářů a příběhy jednotlivých postav.

Super Mario RPG

Původně vyšla už v roce 1996 pro konzoli Super Nintendo Entertainment System (SNES) jako Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, na listopad 2023 se však chystá její remasterovaná edice pro Nintendo Switch. Hráči se mohou těšit na plnou 3D grafiku nebo nové soundtrackové aranžmá.

Hogwarts Legacy

Brány bradavické školy čar a kouzel se pro fanoušky Harryho Pottera otevřely již začátkem roku, „nintenďáci“ si však musejí na vydání Hogwarts Legacy počkat až do listopadu. Hra do kouzelnického světa přináší novou dějovou linku a řadu easter eggů, mezi nimiž najdete například pomníček nedávno zesnulému představiteli Hagrida.

Dead Cells: Return to Castlevania Edition

Herní série Castlevania je ve světě gamingu něco jako seriál Ulice – neustále vycházejí nové díly nebo remasterované edice a její sláva neutuchá. Hráči se v edici Dead Cells setkají s původní hrou a 5 dalšími rozšířeními, včetně nového DLC Return to Castlevania.

Je známo, že majitelé Nintenda Switch si musejí na oblíbené herní tituly od jiných vývojářů mnohdy počkat i několik měsíců. Trpělivost však růže (a hry) přináší. A po které novince letos sáhnete vy?

Kateřina Houšková

Copywriter

Psaní se věnuje od roku 2017, kdy začínala v redakci online magazínu. Přes něj se v roce 2019 dostala ke copywritingu, u nějž už zůstala. Na přání klienta s pečlivostí zhotoví srozumitelné texty, které osloví. Některé z nich naleznete také na produktvdetailu.cz.

Tagy: inzerce

Zdroje:  Inzerce