Zombie Hitler, sexy Zaklínač a další

Autor: Alžběta Trojanová

Je to už taková tradice. Každý rok se herní vývojáři předvádí v tom, kdo udělá nejlepší aprílový vtípek. Jak to tedy dopadlo letos?

Zombie Hitler, sexy Zaklínač a další

Dying Light

Dying Light si pro svoje fanoušky připravil speciální mód, který vám brutálně naboostuje sílu. Jestli tak máte rádi poletující zombíky vzduchem, měli byste mód vyzkoušet, dokud je ještě aktivní.

Path of Exile

RPG Path of Exile si také připravilo speciální mód. Díky němu se nově některá kouzla a útoky proměnily jednoduše v černé kočky. Mňau!

League of Legends

Mezi vtipálky samozřejmě nechyběl ani Riot. Ten letos strašil, že na apríla uvede nový mód – tzv. N.U.R.F. Mód měl nabízet takové skvělé věci jako je 200% vyšší cooldown na všechny ability ve hře, nebo o 200% větší delay mezi jednotlivými útoky. Znělo to naprosto šíleně, až se řada fanoušků nemohla dočkat. Nakonec se ale ukázalo, že si Riot dělal srandu a místo absurdního ztížení hry vrátil boosty z loňského roku.

U League of Legends ještě zůstaneme. Na oficiálních stránkách Oceanic Pro League vyšel vtipný článek o posledním zápase v Sydney. Kvůli technickým problémům (rozlitému energy drinku) se zápas nemohl odehrát a tak si musel chlapci dát match v šachách. Celý článek si můžete přečíst zde.

very_official_opl_chess_semi_final_4

Zaklínač 3

Fanoušky Zaklínače pak jistě potěšilo oznámení o nových účesech pro bělovlasého hrdinu v rámci třetího Witchera. Ostatně vlasy byly vždycky velká debata, takže to, že konečně Geralt může oháknout sexy lokny, rozhodně vítáme! 

witcher

Minecraft

Pozadu nezůstal ani Minecraft. Ten si na apríla připravil speciální udpate, který má přinést o 20% roztomilejší netopýry či možnost jezdit na slípkách. Mimochodem monstrům už se nově nebude říkat monstra, ale obyvatelé. Vždyť také všechny potvory s novým updatem získají chuť se všemi se mazlit a objímat. Zkrátka aprílový update je ve znamení lásky a porozumění. Více najdete zde.

minecraft

Zombie Army

Už jste viděli tancovat zombie Hitlera ve stylu Michaela Jacksona? Že ne? Tak to pak mrkněte na speciální aprílové video Zombie Army Thrillogy. Na brutálního diktátora má překvapivě Hitler v těle pořád nějaký ten rytmus, i když je značně nahnilý.

Guild Wars 2

Onlinovka Guild Wars 2 se také rozhodla pro speciální oslavu apríla – tentokrát v retro stylu. Na prvního dubna se celá hra ohákla do černobíla a hráči mohli vesele předstírat, že jsou letadlo. V případě smrti se ozvalo vtipné piánko jak z grotesky.

World of Warcraft

A když už jsme u onlinovek, nesmíme ani zapomenout na World of Warcraft. Ten si každý rok dá na svých vtípcích opravdu záležet a letos tomu nebylo jinak. S novým updatem budou moci hráči s levelem vyšším než 100 použít tzv. T.I.N.D.R. Box. Ten je pak podle speciálního algoritmu napáruje s jinými. Nový update také přinese speciální  verzi Warcraft: The Movie: The Game: The Movie, kde si budete moci zahrát za herce, kteří hrají postavy z Warcraftu. Warception?! Možná! Víc o updatu najdete zde.

  T.I.N.D.R. Box

Tagy: hry Apríl pranks

Zdroje:  IGN,Kotaku,Blizzard,Mojang,CD Projekt RED,RIOT