Ty nejúchylnější vousy herního průmyslu

Autor: Alžběta Trojanová

Herní branže je dost specifická - a stejně tak láká i dost specifický typ lidí. Není se tak čemu divit, že extravagantní fousiska se tady zkrátka nachází v hojném počtu. Pojďte se tak s námi podívat na ty nejlepší.

Ty nejúchylnější vousy herního průmyslu

Lidé od her mají pořádné plnovousy v oblibě. Ostatně většina z nich nosí magnificentní vous již dlouhá léta - ještě dříve než tuhle zálibu objevili hipsteři, lumbersexuálové a podobné existence. Připravili jsme pro vás tak přehlídku těch nejzajímavějších vousů, co stojí za herními peckami.

Darin Beaver

vousy

Tenhle chlápek pracuje jako senior VFX artist v High Voltage Software, což je studio, které stojí za peckami jako Saints Row, Mortal Kombat X a další. U takových titulů by člověk čekal, že jejich výtvarník bude vypadat zhruba tak nějak.

Sage Merrill

vousy

Sage pracuje jako lead sandbox designer v Bungie a díky svým vousům se stal naprostou legendou. Má dokonce i svojí fan page na Facebooku (i když jí sleduje jen 23 lidí, ale i tak se to počítá).

Matt MacLean

vousy

Designer z Obsidianu má na svém triku Fallout New Vegas, South Park: The Stick of Truth nebo Dungeon Siege 3. My ho ovšem jednoznačně milujeme pro jeho epesní spodní plnovous.

TurtleRock studio

vousy

Všichni pánové ze studia TurtleRock se rozhodli, že se nikdo z nich neoholí (v případě dam pak neostříhá) do té doby, než vyjde jejich chystané Evolve. Za každý centimetr a půl pak darovali 50 dolarů na charitu Child's Play.  Awww! Jak roztomilé!

Greg Goodrich & Craig Owens

vousy

Podobný nápad, jako měli v TurtleRock, dostali i ve studiu Danger Close ještě o několik let dříve. Tehdy při tvorbě Medal of Honor se rozhodli producent a marketingový šéf neholit a také tím vydělat nějaké peníze. Něco přihodilo i EA a pěkná sumička šla na fond pro Navy SEAL.

Jason Vanderberghe

 

Na letošní E3 nám Ubisoft představil chystanou hru For Honor. A její kreativní ředitel rozhodně nesmí na našem seznamu chybět. Takový vous je skoro stejně epický, jako přijít na konferenci s hůlkou.

Dan Vávra

vousy

Ani českým vývojářským vodám nechybí pořádný fousáč - Dan Vávra si během vývoje chystané hry Kingdom Come nechal narůst solidní délku. Zjevně aby se cítil dostatečně středověce. I když ve středověku se vlastně holili… Tak sakra. Jak to tedy je? Nevadí! Hlavně že rostou!

Tagy: vousy plnovous vousáči vývojáři beardporn

Zdroje:  Archiv