Prsa ve hrách! Velká, šťavnatá a … chlupatá! Řeč je o pánských kozičkách

Autor: Alžběta Trojanová

Prsa ve hrách - to je takový evergreen (nakonec u nás jsme tu měli například článek o podivné fyzice při pohybu prsou). Tentokrát jsme se na tyhle tukovité anatomické útvary podívali znova - ovšem u mužských hrdinů.

Prsa ve hrách! Velká, šťavnatá a … chlupatá! Řeč je o pánských kozičkách

Rozhodli jsme se pro vás udělat výběr těch nejlepších pánských mňamňoulí. Na vymakané svalovce jsme se vybodli, v našem seznamu najdete pouze prsa velikosti B a více. Takové ty, co už by klidně zasloužily malou podprsenku. Překvapivě jsme našli poměrně solidní množství lajdáků. Tak na jaké tedy ve hrách narazíte?

Všebůh - Zaklínač 3: Divoký hon

moobs

Začneme hned na úvod poměrně mladým prsatcem. Tuhle potvoru najdete v Zaklínači, když aktivujete quest Hamižný bůh. Vzhledem k tomu, že stvoření má melouny navíc ještě chlupaté, hodnotíme tak v našem žebříčku 4/5 prsy:

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Pigsy - Enslaved: Odyssey to the West

moobs

Vedlejší postava Pigsy ze hry Enslaved se dokonce dočkala i svého vlastního DLC, kde jste si za tlouštíka mohli zahrát. Vzhledem k tomu, že má Pigsy navíc solidní trojky, nemůžeme jít s hodnocením níž!

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)  

Robert Richards - Tekken

moobs

Bob je sice tlusťoch, ale rozhodně se umí hýbat. I přes svojí monstrózní váhu tak patří spíš mezi ty s menšími dudami.  Na druhou stranu je to plnohodnotný hrdina a ne žádná vedlejší postava nebo monstrum. A to se jednoznačně cení.

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。) 

Boomer - Left 4 Dead

moobs

Tenhle ikonický zombík z kooperační akce Left 4 Dead je takový typický představitel - je nechutný, tlustý a prsa se mu vzdouvají nad nafouknutým pupkem. Nic originálního. Na druhou stranu patří jednoznačně mezi ty známější potvory s objemným hrudníkem.

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Mondu - Tongue of the Fatman

 

Ještě než Activision začal chrlit jednoho sexy vojáky za druhým, v roce 1989 si ujížděl na něčem jiném. Tehdy vydal úchylnou bojovku Tongue of the Fatman, ve které tlustý Mondu pořádá zápasy. Vzhledem k tomu, že úvodní sekvence hry začíná tím, že si Mondu sugestivně hladí svoje prsiska jednoduše musíme hodnotit známkou nejvyšší!

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)  

Smough - Dark Souls

moobs

Někdy najdete pánské poprsí i na nečekaných místech. Například v temném a vážném Dark Souls. Smough je popravčí s brutální pověstí - údajně používal kosti svých obětí jako koření. Nic to nemění na tom, že má dva solidní melouny velikosti C. A taky… varlata pod krkem. Ummm.. Dobře.

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

The Bloat - Killing Floor

moobs moobs

Dobře, dobře, tlustí zombíci jsou prostě ve hrách oblíbení. Problém je, že Bloat měl v původním modu podstatně hubenější postavu. Pak ale přišel na řadu stand-alone a z mírně obtloustlého chlapíka se stala druhá verze Boomera. NUDA!

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Chris Walker - Outlast

moobs

Chris z Outlastu má sice taky pěkný páreček prsisek, ale pořád tak nějak spadá do kategorie nechutných potvor s poprsím. Ani tady tak nemůžeme dát body za originalitu.

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Azmodan - Diablo III

moobs

Sice je to další nechutné monstrum s poprsím, ale ceníme piercing v bradavkách. Navíc v původním konceptu měl Azmodan měl ještě jeden postranní páreček lajdáků. Škoda, že v Blizzardu nakonec vyměkli.  Hodnocení mohlo být vyšší.

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Laarg - Escape Plan

moobs

Hra Escape Plan sice trochu profrečla, ale byla by škoda si ji nepřipomenout. Narazili jste tady na solidního prsatce Laarga. Ten svojí silou dokázal prorážet cestu a vytvářet tak průchod pro svého hubeného parťáka. No, nechtěli byste si ty prsíčka pomačkat?

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)

Poison - Final Fight

moobs

Cenu za nejkrásnější poprsí ovšem vyhrává Poison. Že je to holka? No, jak se to vezme. Tahle postava má totiž tak trochu nejasnou historii, co se týče pohlaví - v jednu chvíli tak o ní sám autor Yasuda prohlásil, že je travestita. Tak, proč ne.  Za nás plný počet!

Hodnocení:(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)(。 ㅅ 。)