Problémy s penisy ve Fallout 4 (pozor, po rozkliknutí najdete obrázky digitálních pánských penisů)

Autor: Alžběta Trojanová

Zatímco nahaté mody pro ženy vznikly poměrně krátce po vydání hry, u nahatých modů pro muže to tak jednoduché není. Taková práce totiž vyžaduje delikátní přístup.

Problémy s penisy ve Fallout 4 (pozor, po rozkliknutí najdete obrázky digitálních pánských penisů)

Kotaku se nedávno vrhlo na modderskou scénu a prozkoumalo situaci ohledně penisů ve Fallout 4. Výsledek je poměrně smutný v porovnání s nahatými mody pro ženy. V současnosti existují dva mody, které vám umožní se pochlubit pánskou výbavou.

  penis fallout

První se jmenuje Immersive wasteland streaking a najdete tu spíše penisy menšího vzrůstu – včetně jednoho mikropenisu. Je to sice řešení, jak si poradit s vytvořením tak komplikovaného orgánu, ale stejně si nemůžeme pomoct, že to spíš vypadá trochu jako nádor vzniklý z vysokých dávek radiace než skutečný penis.

penis fallout

Penis Envy je pak druhý mod, který se věnuje přidáním pánské chlouby. Ten jde druhým extrémem a místo toho se pánové mohou dočkat pořádného porno penisu – a to hned ve třech velikostech.

penis fallout

Aby toho nebylo málo, autor dokonce zabudoval do modu i možnost erekce.

penis fallout

Do kvalit legendárního modu Schlongs of Skyrim to má ovšem pořád ještě daleko. Na druhou stranu moddeři mají ještě čas.  Jen si skoro říkáme, že tenhle typ modů asi na Xboxu schválený od Bethesdy nebude.

Tagy: Fallout mody NSFW penisy nude mode

Zdroje:  Kotaku,Fallout 4 nexus