Post-Apokalyptický Zorro je zpátky - dočkáme se ho příští rok

Autor: Alžběta Trojanová

Maskovaný hrdina a zlé korporace budoucnosti - to zní jako celkem prima kombinace. Nakonec podívejte se na trailer, který předváděl, jak by zhruba takový Zorro měl vypadat.

Post-Apokalyptický Zorro je zpátky - dočkáme se ho příští rok

O post-apo Zorrovi se mluví už dlouhých 15 let. Je to jeden z těch projektů, o kterém si všichni tak nějak myslí, že má potenciál, ale pořád ne a ne ho dokopat do zdárného konce. Že to ještě neznamená absolutní průser jasně dokazuje nedávno vyšlý Šílený Max: Zběsilá cesta. Ten byl v takzvaném vývojářském pekle (tedy nikdo na něm nepracoval, ale nebyl oficiálně zrušený) dlouhých 20 let a stejně z toho vzniknul úspěšný snímek.

Navíc, jak se zdá, Zorro se konečně dal do pohybu. Místo Foxů teď na producentském křesle sedí týpek, který má na triku například Fridu, což rozhodně není marný film. O režii a hereckém obsazení se zatím nemluví, ale snaha na filmu pracovat tady je. Mimochodem v původní verzi si měl střihnout Zorra Gael García Bernal.


Jak nakonec celý projekt dopadne, to je ještě otázka. Vy se ale zatím můžete mrknout na ukázku, která měla příbližit, v jakém duchu by se podobný film měl nést. Triky jsou samozřejmě na úrovni těžkého fan-filmu, ale atmosféru to nemá špatnou. Vlastně bychom si takový film nechali líbit. Tak nezbývá než držet palce.

Tagy: film Zorro post-apo

Zdroje:  The Daily Dot