Pobavte se u vystrašených lidí - Five Nights at Freddy’s na živo je neskutečná sranda

Autor: Alžběta Trojanová

Rooster Teeth rozjeli už svojí třetí sezónu pořadu Immersion, ve které si na živo vždy vyzkouší nějakou tu hru. Mají za sebou Fallout 4 a teď zkusili i Fve Nights at Freddy’s.

Pobavte se u vystrašených lidí - Five Nights at Freddy’s na živo je neskutečná sranda

Pokud Rooster Teeth neznáte, je to chyba! Tenhle kanál totiž nejsou jen vtipné let’s playe nebo chytré podcasty (i když to samozřejmě také nabízí). Jedním z pořadů je i tzv. Immersion. V rámci něj si tvůrci vždycky vyzkouší na živo nějakou tu hru.

Jak to funguje? Většinou potřebujete spoustu komparzistů, nějaké pěkné prostředí, hezky naplánovaný scénář... A hlavně nevinné oběti, které by si vyzkoušeli tuhle zrekonstruovanou hru na živo na vlastní kůži! Ve třetí sezóně se takovými chudáky stali Michael a Gavin.

Ti vyzkoušeli, jaké to je se procházet po pustině ze světa Falloutu. Samozřejmě jak se ukázalo, tihle dva se na drsný post-apo svět nehodí. Ale co takoví noční hlídači stejně jako ve Five Nights at Freddy’s? Bude tahle hororová hra na živo, kdy vám hrozí, že dostanete ránu 10 000 voltů, konečně opravdu strašidelná?

Mrkněte na video a dozvíte se!

 

Tagy: Reality show horor Five Nights At Freddy's Rooster Teeth na živo

Zdroje:  http://roosterteeth.com