Mojang vzkazuje, že felaci penisů neprovozuje

Autor: Alžběta Trojanová

Když si dáte jako svoje uživatelské jméno do Minecraftu „MojangSucksDick“  (v překladu Mojang kouří pé*a)– koledujete si, že si jméno budete muset změnit.  Mojang ale není jen tak obyčejná firma, a tak náhrada jména proběhla trochu jinak, než by se dalo čekat.

Mojang  vzkazuje, že felaci penisů neprovozuje

Uživatel jessemoforice na Redditu přišel s vtipnou historkou. Před několika lety se pokoušel přihlásit na svůj už existující účet, ale ze záhadného důvodu mu to nešlo. Ze zlosti tak založil účet nový, což se podepsalo i na výběru jména: „MojangSucksDick“. Účet používal až donedávna, jenže když se o víkendu přihlásil, zjistil, že došlo ke změně. Uživatelské jméno bylo přepsáno na „NoWeDont“ (v překladu ne, nekouříme).  

nowedont

K celé historce se vyjádřil i Marc Watson z Mojangu, který za povedenou redakční úpravou uživatelského jména stojí. Ve skutečnosti hledal uživatele, který měl přezdívku *cosi*sucksdick, za to, že se choval nepatřičně k jiným hráčům. Dotyčného hříšníka nenašel, za to ale objevil uživatelské jméno MojangSucksDick a rozhodl se zakročit. Takovýhle přístup ovšem ceníme!