Jste nároční sběratelé? Tak to pro vás máme 2,2m vysokou sochu Batmana za $8000

Autor: Zuzana Cinková

Chceme vám ukázat jednu velmi raritní sošku, kterou si jen tak do poličky určitě nedáte, protože je vyšší, než vězšina z vás. Její výška je 1,95,,cm, s podstavcem 2,2m a je vyrobena k filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, který má přijít do kin již tento rok.

Jste nároční sběratelé? Tak to pro vás máme 2,2m vysokou sochu Batmana za $8000

Je těžké toto monstrum nazývat sběratelskou soškou, říkejme tomu spíše socha. Vydává jej vyhlášený distributorl sběratelských předmětů Sideshow a proto se nemusíte bát, že by vám přišel domů odbytý či nekvalitní kousek. Je to přesná kopie postavy Bena Afflecka v životní velikosti a cena je vskutku lidová a to $7999.99, což je v přepočtu jen nějakých 195 000 Kč. Skoro zadarmo, že?

Batman figurka

Pokud moc nejste na nové podání Batmana, na Ebay najdete i sochu z filmu Batman se vrací v životní velikosti a za rozhodně příznivější cenu a to jen za 60 700 Kč, což už je rozhodně méně než u "figurky" výše.

Výstřižek

A když už jsme zmínili i Supermana, tak i toho na Ebayi samozřejmě naleznete v životní velikosti. Obličej má poněkud děsivý, takže bychom si ho rozhodně domů nepořídili, ale proti gustu...

sup

A nakonec si zde ukážeme i něžnější část universa a to Catwoman z filmu Batman: The Dark Knight Rises. Kdo by si tuto krásku v životní velikosti nechtěl postavit u sebe v pokoji!

BTDKR_CW-1_07

A až si přivedete domů návštěvu, tak jim bude hned jasné s kým mají tu čest!