Jak vytvořit vlastní virální popovou písničku? Brett Domino předvádí jak je to jednoduché!

Autor: Zuzana Cinková

Určitě jste i vy přemýšleli o tom, jaké je to je skládat písničky a pokud jste to ještě nikdy nezkusili, tak zde je skvělá příležitost zjistit jak na to. Brett Domino a jeho skupina se rozhodli vydat na YouTube návody, jak skládat popové songy. A to skvělé songy pouze v pár jednoduchých krocích. Podívejte se sami.

Jak vytvořit vlastní virální popovou písničku? Brett Domino předvádí jak je to jednoduché!

Brett Domino, vlastním jménem Rob J. Madin, je britský hudebník a hvězdou se stal díky YouTube, který jej dokázal posunout až k živým koncertům. Kapela čítá aktuálně tři členy a dokonce se objevila v roce 2009 v soutěži Británie má talent, kde se nakonec bohužel neprosadila. A je to škoda, protože z videí zjistíte, že jsou velmi talentovaní a hlavně zábavní. 

A jak tedy udělat dobrou popovou píseň? Ideální je si zvolit neobvyklý nástroj, jenž bude hlavním motivem celého songu, dobrý beat a chytlavý refrén, kdy na slovech moc nezáleží. Důležité je při skládání textů hodně googlit. Poučte se sami a zkuste říct, že se vám výsledná písnička nelíbí, protože nám se líbí opravdu hodně.

Především tento týpek má styl:

5544

Nedělají jen návody na písničky, ale také covery, challenge, vymýšlejí vlastní songy či si povídají na podcastech.