GALERIE: Srandy s herními obaly

Autor: Alžběta Trojanová

Určitě jste už všichni museli vidět obal na Bloodborne, který familiérně internet překřtil na Buttborne. Není to ovšem poprvé, co si lidé udělali srandu z herního disku. Mrkněte tak na galerii lidové tvořivosti.

GALERIE: Srandy s herními obaly

Návod je naprosto jednoduchý. Stačí vzít disk s pěkným obrázkem a zkombinovat ho o obalem z jiné hry. Výsledek? Fantastický!

Grand Effect

Jak by asi vypadala záchrana vesmíru, kdyby se musel místo Sheparda postarat o Reapery Nico Bellic z GTA IV?! Pravděpodobně by ho neustále rušily sms s pozvánkou na bowling od bratránka Romana!

Grand Effect

 

Assassin's Noire

Představte si renesanční Itálii, kde v temných uličkách za zvuku vnitřního monologu vyšetřuje vraždy Cole Phelps, hrdina z L.A. Noire. Docela fajn, no ne?

Assassin's Noire

Dead Noire

Cole Phelps se zjevně hodí na kdejakou prácičku. Třeba i vraždění zombíku v Dead Island. Jen si nejsme jisti, zda mu nebude v tom obleku na plážích Banoi trochu horko.

L.A. Noire

Gears of Halo

Popravdě si myslíme, že Master Chief by do partičky testosteronem napumpovaných hrdinů ze série Gears of War jednoznačně zapadnul. Covenanti nebo Locusti, čert to vem!

Gears of Halo


Call of Redemption

Tak za prvé! Call of Remeption je vlastně fakt dost dobrý název pro hru. A za druhé - Call of Duty s Johnem Marstonem z Red Dead Remeption si dokážeme celkem dobře představit. Sice by v multiplayeru dostal solidně na zadek, ale v singlu by na druhou stranu byl konečně někdo s charismatem! 

Call of Redemption

 

Tagy: hry obaly na hry sranda

Zdroje:  reddit.com