Dánského streamera vyrušila mamka v ten nejhorší moment

Autor: Alžběta Trojanová

Casper „cadiaN“ Møller – dánský hráč CS:GO za tým SK Gaming vyprávěl záživnou historku z Prahy, když ho vyrušila jeho maminka.

Dánského streamera vyrušila mamka v ten nejhorší moment

To, že Praha je oblíbená destinace pro zhýralé dánské puberťáky, jasně dokazuje i příhoda, kterou nedávno vyprávěl během svého streamu hráč cadiaN. Ten popisoval, jak se dostali spolu s přáteli velmi levně do Prahy, kde také získali levné ubytování.

Nadšení z českých cen se tak rozhodli vyrazit i do strip klubu. Když cadiaN akorát popisoval, jak se je snažil místní naháněč přesvědčit, že v jeho strip klubu budou mít prsa v obličeji, akorát do pokoje vstoupila jeho maminka. Ta pak v dánštině poznamenala, že je to určitě zase nějaká nechutná historka, což cadiaN okomentoval slovy, že rozhodně není.

Nakonec raději zavřel dveře, aby svojí oplzlou historku mohl v klidu dovyprávět. I když s poznámkou, že jeho maminka moc dobře o návštěvě strip klubu ví. No, jak se zdá, cadiaN má rozhodně vztah s maminkou celkem na pohodu. Pokud chcete doposlechnout, jak celá historka dopadla, tady máte odkaz na stream.  

Tagy: CS:GO stream fail cadiaN maminka ví

Zdroje:  reddit.com