Clueless Gamer s PewDiePiem ukázal, že pod tlakem to tomuhle youtuberovi moc nejde

Autor: Alžběta Trojanová

Začátkem měsíce navštívil PewDiePie jako host slavnou show Conana O'Briena. Představoval tam svůj nový projekt na YouTube Red. Ke konci vstupu pak Conan oznámil, že si společně s Pewdsem zahraje Far Cry Primal v rámci série Clueless Gamer. A jak slíbil, tak se stalo. Video je konečně venku!

Clueless Gamer s PewDiePiem ukázal, že pod tlakem to tomuhle youtuberovi moc nejde

Je to už přes dva týdny, co byl PewDiePie hostem u Conana O'Briena (na celý záznam můžete mrknout zde, i když se nejedná o moc kvalitní video - zvuk je například zpomalený). Celkově rozhovor probíhal celkem dobře, i když bylo na Pewdsovi vidět, že je nervózní, což sám přiznal i na svém Twitteru. A upřímně, kdo by nebyl. I když jste hvězda internetu, televizní pořad – navíc s živým publikem – je pořád o level jinde.

Součástí vystoupení pak bylo také natáčení pro sérii Clueless Gamer, kde si Conan vždycky vyzkouší nějakou tu novou hru. Tentokrát to bylo Far Cry Primal. Výsledek ale jasně ukázal, že zatímco Conan je mistr improvizace a dokáže metat jeden vtípek za druhým, PewDiePie se většinu času jen hlasitě chechtal nebo křičel. Aby bylo jasno, neříkáme, že je PewDiePie špatný, ale zjevně pod tlakem tak trochu ztrácí na přirozenosti a zkrátka se moc nechytá. Výsledek je spíš rozpačitý (a to i přes to, že jezevci jsou staří perverti!). Považte sami.

Tagy: Far Cry Clueless Gamer Conan O'Brien pewdiepie Primal

Zdroje:  youtube/teamcoco