České i zahraniční celebrity, o kterých jste nevěděli, že hrají hry!

Autor: Alžběta Trojanová

Celebrity. Jsou známé a slavné, ale ve skutečnosti jsou jako my - když mají chvíli a chtějí si prostě jen tak "dáchnout", pustí si hru. Kdo je vlastně pořádný pařan,aniž byste o tom věděli?

České i zahraniční celebrity, o kterých jste nevěděli, že hrají hry!

Henry Cavill

Nejnovější nadsamec a svůdce všech žen - sexy Henry Cavill, který už na věky věků bude Superman, je ve skutečnosti solidní nerd. Když mu volal Zack Snyder, že dostal roli ve filmu Muž z oceli, měl zrovna rozehraný raid ve World of Warcraft, a tak se rozhodl telefon prachsprostě ignorovat! Mezi jeho další oblíbené hry pak patří Skyrim.

Mila Kunis

  Mila Kunis

Nejen Henry Cavil, ale i Mila Kunis propadla závislosti na World of Warcraft, což nejednou zmínila v řadě rozhovorů. Šušká se, že ovšem v poslední době přestala. Jestli ji nakonec vyléčila skutečnost, že se loni úspěšně rozmnožila, nebo fakt, že si vzala Astona Kuchtera - těžko říct.

Matthew Perry

  Matthew Perry

Matthew Perry, nebo tak jak ho známe všichni - Chandler z Přátel, si střihnul roličku ve Fallout New Vegas. Dodnes je to citované jako jedna z nejhorších dabérských rolí a řada lidí si myslí, že byl k tomu Matt donucený. Jenže opak je pravdou! Matt je ve skutečnosti velký fanda série a z role byl nadšený. Fallout miluje natolik že si prý z hraní třetího dílu odnesl karpální tunel. Au!

Robin Williams

  Robin Williams

Robin Williams a jeho láska ke hrám byla pověstná. Ostatně svojí dceru pojmenoval Zelda (a ne, rozhodně ne náhodou), stejně tak ho bavilo Call of Duty nebo Portal. A samozřejmě se nevyhnul ani herními heroinu v podobě World of Warcraft.

Ronda Rousey

  celebrity

Ronda Rousey - profesionální MMA bojovnice poslední dobou dobývá srdce internetu. Aby ne. Na Rondě je jen minimum věcí, které byste nemohli mít rádi. Ostatně krom toho, že je drsná bojovnice, tak je i posedlá Pokémony. Dokonce do takové míry, že s každým novým ročníkem musí koupit vždy obě verze - a samozřejmě posbírat všechny Pokémony.

Rosario Dawson

Rosario Dawson

 

Další celebrita, která má ráda hry, je Rosario Dawson. I ta patří do týmu Nintenda. Nakonec mezi svoje oblíbené hry uvedla Super Mario Bros. a The Legend of Zelda. Mimochodem právě Rosario můžete slyšet v chystaném animáči Ratchet a Clank, který by měl přijít do kin příští rok.

A co české celebrity? Tam je to opravdu zajímavé!

Jan Kraus

  Jan Kraus

Například ke hraní her se přiznal slavný moderátor Jan Kraus. S počítači začal už v osmdesátých letech v rámci Klubu uživatelů osobních počítačů. Mezi oblíbené hry pak patří hlavně strategie, ale i takové kousky jako je Metal Gear Solid nebo Pro Evo.

Zděněk Škromach

  Zdeněk Škromach (ČSSD)

Další slavný český pařan je král nevhodných selfie, politik za ČSSD Zdeněk Škromach. Ten hraje už dlouhé roky, mezi oblíbené pak patří Need for Speed, Crysis, Command & Conquer nebo Battlefield 4. Na svém kontě má ale dokonce i Farmville!

Zdeněk Izer

  celebrity

Fanda her je také herec a bavič Zdeněk Izer. Ten nejen že je navždy spjatý se sérií Horké léto, ale svůj volný čas rád vyplní i nějakou tou pěknou hrou. Jeho první počítač byla 286, na kterém mastil Dooma, pak přišly na řadu konzole - na PlayStation 3 dokonce Zdeněk čekal ve frontě v rámci půlnoční premiéry. Mezi oblíbené patří třeba Far Cry 3 nebo Uncharted 3.

Martin Veselovský

  Martin Veselovský (vlevo)

Mezi možná trochu překvapivé milovníky her se řadí i většinu času vážný a seriózní Martin Veselovský, kterého můžete znát z projektu DVTV. Ten začínal na automatových peckách, jako jsou Space Invaders, obecně ale preferuje hlavně klasické střílečky - například Call of Duty, Wolfenstein nebo ale klidně i Dishonored.

Roman Šebrle

  Roman Šebrle

Olympijský vítěz v desetiboji a současný zprávař na Primě, Roman Šebrle si občas taky rád něco zahraje. Jako oblíbený žánr má adventury, ale i akční hry. Ať už je řeč třeba o Grand Theft Auto nebo Medal of Honor.