Bizarní mod do Skyrimu je děsivý a zábavný zároveň

Autor: Alžběta Trojanová

Mod Funny Followers od uživatele Trainwiz je hodně podivný. S ním si totiž přivoláte jako své pomocníky dvě postavy – hlavy mají jako Mašinka Tomáš a jeho kamarád Percy z britského dětského animáče, tělíčka jsou pak jen jakési klacíky. Ideální pro traumatizování malých dětí!

Bizarní mod do Skyrimu je děsivý a zábavný zároveň

Autor na stránkách Steam Workshopu slibuje, že se rozhodně nejedná o nijak podivné bytosti a už vůbec ne démony z jiného světa, kteří jsou tady, aby zničili všechnu naději ze světa. Jmenují se Mister Man a Guy McPherson a mezi jejich přednosti patří například skutečnost, že nemluví (a jak píše autor, uslyšíte-li šepot nebo hlasy ve své hlavě, co vám budou říkat, abyste všechno podpálili, rozhodně to není nijak spojené s tímto modem). Společníci také neumírají – nebo tedy velmi rychle se množí, takže nepoznáte rozdíl -  a cokoliv jim dáte, navždy zmizí, takže fungují jako ideální dvounohé popelnice. 

Kromě zjevných předností ale rozhodně doporučujeme mrknout na celý popis modu - stejně jako i doprovodné video! Je to bizárek, ale proč ne. Od toho jsou přece mody.