5 achievementů pro no lifery

Autor: Alžběta Trojanová

Už jednou jsme se achievementům na Booom.cz věnovali (můžete si přečíst zde). Tentokrát se ale podíváme na ty opravdu brutální, nad kterými budete jen kroutit hlavou.

5 achievementů pro no lifery

Mortal Kombat - My Kung Fu Is Stronger

achievement

K tomu, abyste získali tenhle achievement musíte odehrát 100 soubojů, předvést 100 fatalit, udeřit 150x pomocí rentgenového úderu, prolít 10 000 litrů krve a to všechno pro každého z 28 hrdinů. To ovšem stále není vše. Ještě mimo jiné musíte také s každým odehrát alespoň 24 hodin. Kdybyste tak každý den hráli hru alespoň po dobu osmi hodin, zabere vám tenhle achievement slušné tři měsíce.

Míra no liferství: už příliš dlouho bez zaměstnání

Rock Band 2 - The Bladder of Steel

  achievement

Název je poměrně přesný. Tenhle rozhodně není pro jedince s cé-emkem (nebo-li citlivým měchýřem). Pro získání achievementů musíte zahrát 84 písniček v kuse bez chyby a bez jediné přestávky! Dohromady to dělá zhruba šest hodin naprosto brutální koncentrace, která je náročná nejenom na měchýř, ale i na oči a upřímně bolesti hlavy. Tohle vyžaduje se zatraceně připravit!

Míra no liferství: panic ve 40

The Stanley Parable - The Commitment Achievement

achievement

The Stanley Parable má řadu pořádně úchylných achievementů. Pravda je, že některé nejsou zas tak těžké. A The Commitment nepatří mezi ty nejhorší – i tak je ale celkem vzácný. Jediné, co musíte udělat je, že musíte kompletně celý den – celý celičký den – hrát The Stanley Parable (hru nesmíte minimalizovat, nesmíte opustit). Háček? Musí to být úterý.

Míra no liferství: ještě je naděje

Dead Rising - 7 Day Survivor

achievement

The Commitment Achievement vyžadoval jenom čekání, co když ale hru nemůžete nechat bez dozoru? Takovým příklade je i 7 Day Survivor z prvního Dead Rising. V rámci Infinity módu, který se vám otevře po dohrání hry, ztrácíte průběžně zdraví – po 20 minutách se tak dostanete na nulu. Musíte se tak neustále živit, do toho bojovat s zombíky a vůbec se snažit přežít. Zní to snadně, jenže pro splnění achievementu, to musíte praktikovat celých 14 hodin. Au.  

Míra no liferství: zapocené trenýrky a nemyté podpaží

Cloudberry Kingdom - Shenanigans!

Celkem easy peasy věc – stačí jen dokončit Level 319… Který vypadá takhle. Oh, sakra.

Míra no liferství: lehká porucha autistického spektra